Contactar amb SGP

consultaweb@sgponline.net

653 70 05 89 / 695 41 53 53

 
Contactar

VCard

Vcard sgp300

Escaneja aquest codi, amb el teu smartphone, per incorporar-nos en els teus contactes.

QUI SOM ?

Sistemes de Gestió de Patrimoni és una empresa especialitzada en intervencions d'estudi, documentació, gestió i difusió de Patrimoni Cultural i Natural.

Des de la seva fundació el 1993, ha mantingut una preocupació preferent per la innovació en la gestió, la recerca i la difusió del patrimoni. Una àmplia experiència en diversos projectes avala la qualitat del treball realitzat, sempre basat en una metodologia rigorosa.

Els serveis que s'ofereixen abracen des de la documentació d'elements de patrimoni moble i immoble a intervencions en el camp del patrimoni arxivístic, projectes de difusió i dinamització, exposicions temporals i permanents, projectes museològics i museogràfics, creació de suports audiovisuals, disseny i edició de materials impresos, formació especialitzada en patrimoni... Sempre amb la finalitat d'oferir un servei de qualitat, competitiu i que doni resposta integrada a les demandes de cada projecte.

SERVEI INTEGRAT I INTERDISCIPLINAR

Coneixedors de la complexitat i transversalitat que implica la Gestió del Patrimoni, SGP s'associa amb nombroses empreses, grups de recerca i institucions, que li permeten donar una solució integrada i coordinada a les necessitats de gestió de totes aquelles manifestacions culturals que acaben configurant alguna cosa tan heterogènia com és el Patrimoni Cultural.

 

  ABAC logo  logo labrys   dbolit logo 

UAB ligit 236 logo new qark              sot logo

 

SOCIALMENT COMPROMESA

Entenem que l'Arqueologia és alguna cosa més que la producció i transmissió del coneixement científic produït. En conseqüència, SGP, cooperativa de treball, col·labora amb entitats socials, científiques i altres cooperatives que comparteixen la nostra manera d'entendre el treball associatiu, buscant aprofundir en la socialització dels processos de patrimonialització.

 

Logo 180        equipo        coop trball      Logo Facto color2

 

 

caeuenfrgldeites