Contactar amb SGP

consultaweb@sgponline.net

653 70 05 89 / 695 41 53 53

 
Contactar

VCard

Vcard sgp300

Escaneja aquest codi, amb el teu smartphone, per incorporar-nos en els teus contactes.

PRODUIR

Gestió Integral de la Informació Patrimonial

Necessites optimitzar, estructurar i normalitzar una gran quantitat d'informació patrimonial ja produïda o en perspectiva de ser produïda?

SGP en col·laboració tant amb altres empreses del sector, sobretot QARK, com amb projectes científics de llarg recorregut i àmplia complexitat, com el de Santa Margarida del Priorat de Sant Genís de Rocafort, a càrrec del CEM, i sobretot gràcies a una estreta i perllongada col·laboració amb el LIGIT (UAB), s'ha especialitzat en l'estandardització i normalització de la informació i documentació patrimonial susceptible de ser identificada i produïda al llarg d'un projecte de recerca patrimonial.

SigArq logo SGPEn paral·lel, i responent a aquesta estandardització, hem centrat gran part de la nostra activitat en el desenvolupament i identificació de la tecnologia més adequada per a la gestió informativa i documental, la qual cosa ens ha portat a definir un Sistema d'Informació Arqueològic (SigArq).

Si desitges definir un horitzó normalitzat de producció i conservació per a tota la teva informació patrimonial, posa't en contacte amb nosaltres i estudiarem l'estratègia d'actuació més adequada per al teu cas concret.

caeuenfrgldeites